Ünlü isimler bu yaz Türkiye'de!

145個月之前

Merhaba Stardoll moda ve sanat aşıkları! 

Havalar iyice ısındı, artık yavaş yavaş yaz tatili hayalleri kurmaya başlamışsınızdır değil mi? Umarım herkes güzeel bir yaz tatilini hak edecek kadar yoğun ve başarılı bir kış geçirmiştir. Isınan hava bana yaz tatilini hatırlattığı gibi yaz konserlerini de anımsatır. Hele de bu sene... Bu yaz Türkiye çok önemli isimleri misafir edecek. Mesela bu sene Madonna Türkiye'ye gelecek. 

Üstelik Madonna bu sene Avrupa turnesine 7 Haziran 2012’de, İstanbul’da ilk bizim ülkemizle başlıyor. Daha sonra Londra, Paris, Berlin dahil 26 Avrupa şehrine gidecek. 19 Temmuz'da ise Garanti Bankası sponsorluğunda gerçekleştirilecek 19. İstanbul Caz Festivali kapsamında Morrisey konseri var! İngiliz alternatif rock müziğinin efsane ismi Morrisey Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde hayranlarıyla buluşacak. 


Şimdi ise size beni en çok heyecanlandıran konserden bahsetmek istiyorum. Yıllardır hayranlıkla dinlediğim müzik grubu Amerikalı rock müzik efsanesi Red Hot Chili Peppers 8 Eylül'de Santal İstanbul'da olacak!!! Kimler Red Hot Chilli Pepers'ın Californication, Otherside, Scar Tissue ve Under the Bridge şarkılarını biliyor?
廣告

Facebook

Instagram

檔案館