Miten suunnittelen omia vaatteita?

Klikkaa painiketta Suunnittele & Myy ja siellä StarDesign Muoti.
1. Klikkaa Start (lehtiössä)
2. Vedä kuvioita (valkoisia, kankaan yläpuolella) kankaalle
3. Valitse kangas/kuvio/väri
4. Käännä ja/tai muuta kokoa liikuttamalla neulaa.
5. Klikkaa Valitse, niin pääset seuraavalle sivulle
6. Valitse haluamasi vaatteen kaava ja vedä se kankaan päälle
7. Klikkaa “Ompele”, ja oma designisi on valmis ostettavaksi
8. Superstarat voivat ostaa itse suunnittelemiaan vaatteita, ne ilmestyvät ostoskassissa sviittiin.
9. Superstar-jäsenet voivat myydä omia design-tuotteitaan StarBazaarilla