Kuinka teen ilmoituksen huonosta käytöksestä Stardollissa?

Kaikilla yhteisösivuillamme, kuten Kaverit, StarBlog, Vieraskirja ja Albumi, voit klikata käyttäjän nimen kohdalla olevaa lilaa huutomerkkiä ja täyttää lomakkeen, jossa kerrot ilmoituksesi syyn.

Stardollin ylläpito tarkistaa asian ja tekee tarvittavat toimenpiteet.

Huomaa, että voit myös estää käyttäjää lähettämästä sinulle viestejä valitsemalla kaverilistalla vaihtoehto Estä käyttäjä.