Eda.StardollEda.Stardoll

 

Stardoll By Barbie Bebekleri ve Özel Kıyafet Setleri!

hace 139 meses

Selam Canlarım...
Bu bebekler bence Stardoll'e acayip hareket getirdi...Sadece sizin hayatınıza değil bizlerin hayatına da farklı bir renk kattı!
Sevgili Callie.Stardoll Amerika'dan dönüşünde dayanılmaz Stardoll By Barbie Otufitlerinden almış...Onlara bayıldım...tek kelimeyle harikalar!!! Ancak maalesef sadece Amerika'da satılıyorlar...
Fakaaaatttt sağolsun sevgili Callie bu seferki aldığı tüm setleri siz Sevgili Türk Stardoll tutkunlarına hediye etmeye karar verdi, o yüzden de bu bebeklere sahip olan kullanıcılarımız için süper bir Twitter yarışması düzenledim.Detaylara Yarışmalar & Olaylar sayfamızdan ulaşabilirsiniz.
''Ama benim bebeğim yokkkk :( '' diyen kullanıcılarımızı duyar gibiyim... Üzülmeyin canlar!!!
Sevgili Toyzzshop'da  - gerçi sadece bir modelde ama- bebeklerin fiyatında indirime gitti! Normalde 44,90 olan bebeklerin bazı modelleri 34,90'dan satışa sunulmuş durumda!
Hem sadece bebeğe değil 1 haftalık Süperstarlık üyeliğine ve 100 Stardolları'na da sahip olacaksınız.Ayrıca bir ilginc nokta da bebeğinizin üzerinde gerçekte hangi kıyafet varsa hediye kodunu sayfamızdan yüklediğinizde Süperstarlık üyeliği ve 100 Stardolları ile birlikte kıyafetlerin aynısı da süitinize gönderilecek...Yani bu demek oluyor ki Sanal'da Medoll'ün ve gerçekte bebeğin aynı dış görünüşe sahip olabilecekler...BU HARİKA!!!
Sakın '' Ben bebekle oynamak için biraz büyüğüm!'' düşüncesine kapılma!!!
Bundan 20 sene sonra kolleksiyoncuların bu bebeklere ne kadar değerli düşüncelerle yaklaşacaklarını hiç ama hiçkimse bilemezzzz...!!!
Ben derim ki br Stardoll By Barbie bebeğin yoksa, bu indirimi kaçırma ve hemen edin!!!
Sevgiyle kalın Stardoll dünyasının gerçek bebekleri...
Eda.Stardoll
Publicidad

Facebook

Instagram

CONOCE A NUESTRAS BLOGUERAS

ARCHIVO