Hvordan bliver jeg Superstar?

Du bliver Superstar ved at klikke på "Flere Stardollars" ved siden af din Avastar. På betalingssiden kan du købe eller forlænge et Superstar-medlemskab, eller du kan vælge blot at sætte top på din konto med flere Stardollars. For at købe Superstar vælger du "Medlemskab + Stardollars". På betalingssiden kan du lære mere om de forskellige betalingsformer, du kan bruge til at købe Superstar eller Stardollars med.