Kan jeg skrive lige hvad jeg vil i en Broadcast-meddelelse?

Ja. Men vi kan kun godkende Broadcast-meddelelser, der er skrevet på engelsk, og du må aldrig bryde Stardolls regler. Stardolls adfærdsregler:
Når du er på Stardoll, må du ikke:

1. Bande eller skrive tekst, der antyder sex eller som er racistisk.
2. Tale om eller promovere nogen former for narkotiske stoffer.
3. Mobbe andre Stardoll-medlemmer eller på anden måde få dem til at føle sig utilpas.
4. Bede andre Stardoll-medlemmer udlevere deres adgangskode, e-mailadresse eller anden personlig information, herunder fotos. Du må heller ikke give dine egne personlige oplysninger til andre. 5. Skrive din adgangskode andre steder end i indlogningsfeltet på www.stardoll.com
6. Bryde nogen love eller opfordre andre til at gøre det. 7. Fortælle folk at du arbejder på Stardoll.

Enhver, der overtræder Stardolls regler, risikerer at blive bortvist fra siten.