Hvordan fungerer kommentarer i min Gæstebog?

Du kan selv vælge, hvor åben din Gæstebog skal være ved at gå til "Indstillinger" under fanen "Min konto". Du kan vælge mellem "Kan kun læses af mig", "Åben for venner" og "Åben for alle". Du kan let svare på en kommentar ved at klikke på den lyserøde pil under kommentaren, skrive dit svar og klikke på "Send". Det medlem, du har svaret, vil modtage en meddelelse med et link til din Gæstebog, så han eller hun kan se, hvad du har svaret.