Hvordan laver jeg min egen butik?

Du kan finde de ting, som du kan sælge, ved at klikke på "Min Bazaar" under "Design & sælg".

Når du har valgt den ting, du vil sælge, skal du fastsætte en pris.
Ting, som du har købt for Stardollars, kan sælges for Stardollars, mens ting, som oprindeligt blev solgt for Starcoins, kan kun sælges for Starcoins. Ting, som du selv har designet, kan enten sælges for Stardollars ellers for Starcoins.
Du kan maksimalt tage 500 Stardollars for en vare. DET ER IMOD STARDOLLS REGLER AT SÆLGE TING FOR OVER 500 STARDOLLARS!
Stardoll tager et gebyr på 10% af StarBazaar-prisen, når du sælger en vare.