Hvordan genkender jeg Stardoll-teamet på Stardoll.com?

Stardoll-teamet kommunikerer udelukkende med dig gennem dit meddelelsescenter. Alle meddelelser fra os er markeret med Stardolls logo. Eneste undtagelse er de officielle Stardoll-repræsentanter, der arbejder med Starbloggen. I Danmark hedder hun Nynne.Stardoll. Her er navnene på de øvrige officielle Stardoll-repræsentanter: Callie.Stardoll - engelsk Julian.Stardoll - engelsk Vicky.Stardoll - engelsk Svea.Stardoll - svensk Mette.Stardoll - norsk Oona.Stardoll - finsk Selina.Stardoll - tysk Noemie.Stardoll - fransk maite.stardoll - spansk Julia_Stardoll - portugisisk Danae.Stardoll - græsk Eda_Stardoll - tyrkisk Raghda.Stardoll - arabisk nastya_stardoll - russisk Gosia_Stardoll - polsk Yuna.Stardoll - koreansk Oplys aldrig din adgangskode til nogen - ikke engang til Stardoll-ansatte!