Jeg har inviteret en ven, som allerede har oprettet en Stardoll-konto. Hvor er mine 5 Starpoints?

Starpoint-systemet fungerer sådan her:
1. Du skal selv have tjent 100 Starpoints for at kunne invitere venner.
2. Klik på "Inviter venner" i bunden af Spotlight-siden eller under fanen "Klubber og venner" eller via "Tjen Starpoints" under "Min konto".
3. Under "Dine sendte invitationer kan du se antal inviterede venner og hvor mange af dem, som har bekræftet sin e-mailadresse
4. Du kan invitere op til 20 venner og tjene op til 100 Starpoints
5. Hvis nogen af disse venner opgraderer til Superstar via dit link, får du 50 Stardollars i belønning.