Hvorfor kan jeg ikke uploade mine egne billeder til MinSide?

Stardoll lægger meget stor vægt på, at sitet er et trygt og passende sted at være for alle vores brugere. Vi har mange unge brugere, hvis forældre har givet dem lov til at bruge og spille på Stardoll. For fortsat at kunne bevare sitet som et sted, hvor brugere i alle aldre kan føle sig velkomne, tillader vi ikke uploadning af egne billeder.