Phishing-sites

Phishing (eng.: fiske) kalder man det, der sker, når du skriver dine login-oplysninger på et falsk Stardoll-site eller downloader software, der giver andre adgang til dine oplysninger; med andre ord er det altså sites, der 'fisker' dine oplysninger. Dette kan resultere i, at meddelelser eller links automatisk sendes til en masse af dine venner. Disse meddelelser eller links er ofte reklamer for videoer eller produkter, som dine venner opfordres til at tjekke ud.

Du kan selv løse dette problem ved at følge de nedenstående trin:

Kør dit antivirusprogram: Hvis din computer har fået en virus eller er blevet inficeret med uønsket software, skal du scanne den med dit antivirusprogram, som fjerner disse skadelige programmer og holder dine personlige informationer sikre.
Klik aldrig på mistænkelige links: Det er muligt at nogen, uden selv at vide det, kan sende spam, virusser eller dårlig software gennem Stardoll eller endda på sites uden for Stardoll.
Klik ikke på links og kør ikke nogen ".exe"-filer på din computer uden at vide, hvad de er.
Husk også at bruge den seneste opdaterede version af din browser, da den indeholder vigtige sikkerhedsadvarsler, beskyttelsesfunktioner og måske kan advare dig, hvis du har navigeret hen til et mistænkt phishing-site.

Log kun ind på ægte Stardoll-sider, som har Stardoll.com som domænenavn. For eksempel er "www.stardoll.eksempel.com" IKKE en ægte Stardoll-side, hvorimod "www.stardoll.com/eksempel" ER en ægte side, da den har "stardoll.com" som domænenavn. Hvis du bliver usikker, kan du altid bare skrive "stardoll.com" i din browser for at komme tilbage til det ægte Stardoll-site.