Er dette et sikkert website?

Vi ønsker naturligvis, at Stardoll.com skal være et trygt og sikkert site, og vi gør alt, hvad vi kan for at sikre dette hver eneste dag. Vi har sprogfiltre, der fjerner grimme ord, og sitet overvåges både automatisk og af rigtige mennesker, som gennemgår de sider på sitet, hvor medlemmer kan kommunikere med hinanden. Endvidere opfordrer vi vores brugere til at anmelde misbrug til os. Derudover begærer vi tilladelse fra forældre/værge fra mindreårige brugere, inden de kan oprette medlemskab på vores site, for at sikre os, at du som forælder er bekendt med, hvad dit barn foretager sig. Men på trods af alle disse foranstaltninger kan vi ikke opfordre nok til, at alle forældre deltager og overvåger deres børns online-aktiviteter. Det er det absolut bedste sikkerhedsnet, dit barn kan have! Du kan læse mere om dette ved at gå til "Regler og Sikkerhed".