Hvordan køber jeg et Gavekort til mit barn? Hvordan indløser man den?

1. Gå til www.stardoll.com/campaigns/giftcard/giftcard.php 2. Klik på "Køb Gavekort" 3. Vælg den Superstar- eller Stardollars-pakke, som du vil købe og følg instruktionerne for at gennemføre købet. 4. Når købet er gennemført, modtager du en kvittering med en Gavekode. Giv Gavekoden til det heldige Stardoll-medlem, som skal begaves. Bemærk venligst: Du kan kun købe Gavekort med betalingskort og for at indløse koden, som du har købt, skal du følge instruktionerne nedenfor: Sådan indløser du Gavekoden: 1. Det heldige Stardoll-medlem logger ind på sin Stardoll-konto. 2. Klik på "Opgrader nu" eller "Flere Stardollars" (under din Avastar) 3. Vælg "Opgrader nu" eller "Flere Stardollars" (hvis du vil sætte top på din konto) 4. Vælg "Indløs Gavekode" som din betalingsform 5. Skriv Gavekoden i feltet og klik på "Indløs"