MariaxdMariaxd

28 

Japanin eri tyylit

Před 142 měsíci

Hei kaikille!

Kesäloma lähenee loppujaan ja sen kunniaksi päätin tehdä pitkästä aikaa tällaisen eräänlaisen postaussarjan. Osia tulee mitä luultavemmin ehkä viisi, riippuen siitä mitä ideoita nyt tässä saan. :) Ensimmäisessä osassa esittelen tyylisuuntauksen nimeltänsä Ganguro.

Ganguro on japanilaisten nuorten tyttöjen suosima tyylisuuntaus.

Tyylille ominaisia piirteitä ovat raskas meikki, värikkäät vaatteet ja blondit tai shokkivärjätyt hiukset. Tyylille ominaista on myös erittäin voimakas rusketus, ja erilaiset korut.

Meikki on yleensä jotakuinkin ylläolevan kuvan kaltainen. Runsaat ripset, pandamainen musta meikki, valkoiset huulet, poskimäät ja silmänympärys ovat tärkeä osa meikkiä, usein myös nenään lisätään valkoista väriä. Poskipäitä koristellaan useimmiten erilaisin tarroin. Sana Ganguro tarkoittaa erittäin ruskettuneita kasvoja.

Tässä vielä pikainen asu jonka tein Gangurot suosivat melko paljastavia ja värikkäitä vaatteita, myös runsas korujen määrä on tärkeää. 

Mitä mieltä olette tästä tyylistä? Pukeutuisitteko itse tyylin mukaisesti? Oletteko törmänneet vastaavanlaisiin tyyleihin suomessa? Onko ehdotuksia, mistä japanin tyyleistä tekisin seuraavan postauksen?

Uvedeno v:user contentfiMariaxd
Reklama

Facebook

Instagram

POZNEJ NAŠE STARBLOGGERY

    ARCHIV