starNORAdoll1starNORAdoll1

 

Život na Stardollu- 1. dio: Početak

Před 142 měsíci

Hej dollies!


Jeste li se prisjetili dana kad ste došli na Stardoll i kako je tada Stardoll izgledao. Evo priče za one koji su se učlanili na Stardoll 2008 ili 2009. Ovo je priča o meni, kako sam započela život na Stardollu i kako ste ga vjerojatno i vi započeli.


Početak: Vjerovali ili ne, ja sam saznala za Stardoll u jednoj banci gdje sam vidjela jedan časopis u kojem je pisalo o najpopularnijim web site-ovima za djecu i mlade i tamo je pisalo: Stardoll. Kad sam stigla doma ukucala sam Stardoll na internetu i napravila svoju prvu lutku nxoxrxaxxy (kojoj sam kasnije zaboravila lozinku). Mjesec dana poslije tj. 31.12.2009 napravila sam starNORAdoll1 i od tada sam započela svoju Stardoll avanturu. Moja lutka na početku je izgledala ovako:


Otkrivala sam razne stvari na Stardollu kao što su: Starplaza, StarBazaar i ostali članovi Stardoll zajednice. Najdraže tada su mi bili moji prijatelji, tako sam od Fame, fashion & friends imala Friends koji su mi jako koristili, neki od njih su mi čak pomogli i jako ih cijenim. Prijatelje sam najviše upoznavala na tadašnjim tulumima (sadašnjim chat sobama). Prije su svi dolazili na tulume i Superstar članovi i cure koje nisu Superstar, a sada dolaze većinom oni koji nisu Superstar.


U idućem nastavku pišem o tome kako sam nastavila svoj život kao "non-SS" i pročitajte 2. dio: "Non-SS".


A Savjet za "non-Superstar" cure i dečke je:

- Ako želite imati što više prijatelja odlazite na tulume tj. chat sobe i pričajte s frendovima, ja sam tako upoznala puno dragih ljudi. :)


starNORAdoll1

Uvedeno v:user contenthrpriča
Reklama

Facebook

Instagram

POZNEJ NAŠE STARBLOGGERY

    ARCHIV