Eda.StardollEda.Stardoll

 

Stardoll Akademi, Sıkça Sorulan Sorular

Преди 137 месеца

Canlaar! 

 

Stardoll Akademi'ye artık hepiniz alıştınız, yavaş yavaş görevleri tamamlamaya başladınız. Yoğun ilginiz bizi çok mutlu ediyor. Fakat, Akademi yeniliğiyle beraber yeni özellikleri ve zor görevleri de beraberinde getirdi ve dolayısıyla kafanızda birçok soru da var. 

Öncelikle sizden ricamız lütfen sorunuzu müşteri hizmetierine iletmeden önce MUTLAKA ama MUTLAKA yardım sekmesinin AKADEMİ kısmını okuyun. Buradan ulaşabilirsiniz.

 

Müşteri hizmetlerinin size daha kaliteli hizmet vermesi için yalnızca gerçekten gerekli durumlarda iletişime geçin ki önemli bir sorun olduğunda size daha kısa sürede daha detaylı cevap verebilelim.

 

Aşağıda en çok sorduğunuz soruların bir kısmının cevapları bulunuyor. Müşteri hizmetlerine yazmadan önce MUTLAKA bu sorulara bir göz atın!


staroll akademi görevlerini tamamlarken param bitti bana stardollar gönderir misiniz?

Bildiğiniz gibi Stardollar kazanmanın birçok yolu var. Bununla birlikte satın almak da her zaman bir seçenek. Müşteri hizmetleri size ne yazık ki Stardollar/ Starcoins gönderemez.

 

YILLIĞIMI NEREDE BULURUM?

Giriş yapıp şu linki takip et: "Stardoll Academy" Bu linke tıklar tıklamaz Akademide ilk yılın da başlammış olacak.

 

YILLIĞI NASIL KULLANIRIM?

Yıllık sayfasında mouse yardımıyla aşağı doğru inerek tamamlanan projelerini görebilirsin. Ya da ikinci sayfadaki küçük resimlerden birine tıklayabilirsin, bu seçenek seni direk olarak seçtiğin projeye götürür. Bazı projeler yıllığa kaydedilir. Bu projeleri yapma esnasında senden birşeyleri yıllığına kaydetmen istenecektir. Her zaman en iyisini yapmayı denemeyi unutma, çünkü yıllık sadece ilk denemeni kaydedecektir! unutmayın!

 

STARDOLL AKADEMI PROJELERINI NASIL TAMAMLAYABILIRIM?

Her sayfanın alt kısmında bulunan Stardoll Akademi sekmesine tıka ( Büyük A harfi gibi görünen). Bir kutu açılacak ve sağ tarafta görevler göreceksin. Bu görevleri tamamla, görevleri tamamladıkça ödüller kazanacaksın.

BIR GÖREVI ATLAYIP BAŞKA BIR GÖREVE GEÇEBILIR MIYIM?

Hayır, görevlerin bir sırası vardır ve hiçbir görevi atlayarak geçemezsin. Akademi'de ilk yılını doldurman için her projeyi oynaman ve yıllığın tamamını doldurman gerekir.

 

GÖREVI TAMAMLAMIŞ OLMAMA RAĞMEN HALA YAPILACAK GÖREVLER LISTESINDE GÖREBILIYORUM BU NEDEN OLUYOR?

Bazı görevleri zaman sınırlaması içerisinde tamamlaman gerekmektedir. Eğer zaman bitmeden görevi tamamlayamadıysan gerisayım yeniden başlayacak ve sen bu görevi yine zaman sınırlamasıyla yeniden yapmak zorunda kalacaksın.

 

RESMIMI YILLIĞIMA KAYDETMEYE ÇALIŞIYORUM ANCAK '' BU RESMI YILLIĞINA KAYDET'' BUTONU GÖRÜNMÜYOR!

Sadece belirli projelerin resimleri yıllığa kaydedilecektir. Eğer ''yıllığına kaydet'' butonu görünmüyorsa o zaman bu yıllığa kayıt edilmeyecek demektir ve normal resimlerinin arasına kaydedebilirsin. Bir önceki tüm basamaklarda yeralan görevleri de tamamlamış olduğundan emin ol, çünkü projede resim çekmeye gelene kadarki kısımda yeralan tüm görevleri yerine getirmediysen kayıt butonu yine görünmeyecektir.

Реклама

Facebook

Instagram

АРХИВ