perilice2perilice2

 

Stardoll Royalty'e Nasıl Üye Olunur?

160 منذ أشهر


Stardoll Royalty Nedir? Stardoll Royalty sadece Stardoll Admin'in davetiyle üye olunabilen ve sadece en özel üyelerin katılabildiği kulüptür.

Kulübün İçinde Neler Var? Kulüpte herhangi bir kulüpte olabilecek türden konular var ancak kulüpte tecrübeli ve yüksek seviyeden üyeler bulunduğundan konulara katılmak daha zevkli oluyor. Konulara katılım yüksek;genellikle en az katılımlı konular 1000 cevap üstü oluyor.

Kulübe Nasıl Üye Olunabilir?Şurası kesin: kulübe üye  olmak için kullanılabilecek herhangi bir hile yok. Ancak kulübe üye olmak için sahip olunması gereken özellikleri açıklayabiliriz:

1-) Süperstar olmak (Süresi fark etmiyor)

2-) Stardoll hayatında başarılı ve tanınmış olmak

3-) Deneyimli veterbiyeli bir üye olmak

4-) En az bir yönden başarılı olmak,örneğin iyi suit tasarlamak,en aktif kulübe sahip olmak,iyi albüm tasarlamak vb.

Üye Olanlar Özel Olarak Neye Sahip Oluyor?Kulübe katılan üyeler,süperstar kaldıkları sürece elmas çerçevesine sahip olurlar.Bazı üyeler elmasa sahip olunca sonsuza dek süperstar kalınacağını ve starplazadaki tüm ürünlerin bedavaya alınabileceğini düşünüyor.Bu düşünceler tamamen yalnış,bu tür şeyler gerçekleşmez.

Bundan başka,kulüp arada sırada tüm üyeleri çeşitli hediyelerle ödüllendirir.Bu ödüller çoğunlukla giysi ve dekor ürünleri olur,elbette özel olarak tasarlanmış olur bu hediyeler.En son gönderilen hediye mor bir elbiseydi.

 

إعلان

Facebook

Instagram

تعرفي على جميع الستار بلوغ الموجوة لدينا

الأرشيف